logotype
  • image1 Kvartiri Burgas Квартири Бургас
  • image2 Svobodni kvartiri Свободни Квартири
  • image3 Kvartiri za rabotnici Квартири за работници

Квартири_за_работници_изгодни_цени

 

Квартири за работници в работническо общежитие на най-изгодни цени

Ако имате сериозен бизнес и наемате работна ръка от цяла България, това е точния сайт за Вас. Ние предлагаме квартири в Бургаска област, специално предназначени за работници и техните нужди. При нас, вашите работници ще си отпочиват пълноценно и следователно ще могат да работят максимално ефективно. Вижте нашите условия и се убедете, че ние сме точния партньор за вашия успешен бизнес.

Разполагаме с двойни или тройни квартири за работници. Всяка от стая е със самостоятелен санитарен възел – баня и тоалетна, има телевизор с кабелна телевизия и достъп до безжичен интернет. Имаме кухня, от която предлагаме готвени ястия по избор. Освен това, разполагаме с просторен двор с пейки и маси за отмора, както и възможност за палене на барбекю.

Ние се намираме в спокойното село Атия, където условията за отпочиване са максимални. Тук няма шумни туристи и високи хотели, а само приятни гледки към красотите на Странджа. Освен със спокойствието си, нашите квартири са удобни и с това, че се намират на 15 минути от Бургас и от Созопол. Това ги прави практични, където и да се намира обекта, по който се работи. Също така, през Атия на всеки 30 мин. преминава междуградски автобус, което също улеснява предвижването на работниците, дори и при липса на автомобилен транспорт.

Нашите квартири за работници са се доказали през годините като предпочитан партньор за добрия бизнес. Имаме дългогодишно сътрудничество с множество фирми от строителния и други браншове, част от който са:

·         “Аргогруп Екзакт” ООД, гр.София

·         „Лог – Сиберия” ЕООД, гр. София

·         „Мостремонт-97” ООД,  гр. София

·         „Файер Системс” ЕООД, гр. Пловдив 

·         „САНТА МАРИНА” – АД, гр.Созопол

·         "Водстрой-98" АД, гр.София и още много други.

Ние от „Квартири за работници“ влагаме нашите усилия в това всички наши гости да се чувстват уютно и комфортно, въпреки че са далеч от домовете си. Така качеството на нашите услуги, съчетано с добрите ни цени, са гарант за Вашият успех. Свържете се с нас още днес и сложете началото на едно дълго и ползотворно партньорство.